Slet din Naola-konto
Sletter permanent hver eneste række, vi har knyttet til din konto.
Før du sletter: Naola Avanceret faktureres af Apple eller Google, ikke af os. Sletning af din Naola-konto annullerer ikke dit abonnement. Gå til Indstillinger → [dit navn] → Abonnementer på iPhone eller Google Play → Betalinger og abonnementer → Abonnementer på Android og annullér først Naola Avanceret. Ellers vil du fortsat blive opkrævet ved din næste fornyelse.
Denne handling er permanent. Slettede konti kan ikke gendannes.
Logget ind som:
Marker bekræftelsesfeltet for at aktivere denne knap.
Kan du ikke bruge appen?
Hvis du har afinstalleret Naola eller ikke kan få en aktiveringskode, så skriv til [email protected] fra e-mailadressen på din konto med emnet »Delete my Naola account«. Vi bekræfter ved at svare og sletter derefter din konto og alle poster knyttet til den inden for 30 dage.
Hvis du aldrig har tilmeldt dig, har Naola kun en anonym enhedskonto for din installation, uden navn og uden e-mail. Slet den i appen under Indstillinger → Konto → Slet min konto.
Din konto er blevet slettet.
Alle data, Naola havde om din konto, er slettet fra vores database. Hvis du havde et aktivt abonnement, så husk at opsige det i App Store eller Google Play, for det kan vi ikke gøre for dig.
Tak fordi du prøvede Naola.
Tilbage til forsiden