Odstrániť váš účet Naola
Natrvalo vymaže každý záznam, ktorý sme prepojili s vaším účtom.
Pred odstránením: Naola Pokročilý účtuje Apple alebo Google, nie my. Odstránenie vášho účtu Naola nezruší vaše predplatné. Prejdite na iPhone do Nastavenia → [vaše meno] → Odbery alebo na Androide do Google Play → Platby a odbery → Odbery a najprv zrušte Naola Pokročilý. Inak vám pri ďalšom obnovení budú naďalej účtované poplatky.
Táto akcia je trvalá. Odstránené účty nemožno obnoviť.
Prihlásený ako:
Zaškrtnutím potvrdzovacieho políčka tlačidlo aktivujete.
Nemôžete použiť aplikáciu?
Ak ste Naola odinštalovali alebo nemôžete získať aktivačný kód, napíšte na [email protected] z e-mailovej adresy vášho účtu s predmetom „Delete my Naola account“. Potvrdíme to odpoveďou a potom do 30 dní vymažeme váš účet a všetky záznamy s ním prepojené.
Ak ste sa nikdy nezaregistrovali, Naola uchováva iba anonymný účet zariadenia pre vašu inštaláciu: žiadne meno, žiadny e-mail. Odstráňte ho v aplikácii v časti Nastavenia → Účet → Zmazať môj účet.
Váš účet bol odstránený.
Všetky údaje, ktoré Naola uchovávala o vašom účte, boli vymazané z našej databázy. Ak ste mali aktívne predplatné, nezabudnite ho zrušiť v App Store alebo Google Play. My to za vás nemôžeme urobiť.
Ďakujeme, že ste vyskúšali Naola.
Späť na domovskú stránku