Избришите свој Naola налог
Трајно брише сваки ред повезан са вашим налогом.
Пре брисања: Naola Напредни наплаћују Apple или Google, не ми. Брисање вашег Naola налога не отказује вашу претплату. Идите на Подешавања → [ваше име] → Претплате на iPhone-у или на Google Play → Плаћања и претплате → Претплате на Android-у и прво откажите Naola Напредни. Иначе ће вам и даље бити наплаћивано при следећој обнови.
Ова радња је трајна. Избрисани налози не могу се вратити.
Пријављени сте као:
Означите поље за потврду да бисте активирали ово дугме.
Не можете да користите апликацију?
Ако сте деинсталирали апликацију Naola или не можете да добијете активациони код, пошаљите имејл на [email protected] са имејл адресе вашег налога, са насловом „Delete my Naola account”. Потврђујемо одговором, а затим у року од 30 дана бришемо ваш налог и све записе повезане са њим.
Ако се никада нисте регистровали, Naola чува само анонимни налог уређаја за вашу инсталацију: без имена, без имејла. Обришите га у апликацији у Подешавања → Налог → Обриши мој налог.
Ваш налог је избрисан.
Сви подаци које смо чували о вашем налогу избрисани су из наше базе. Ако сте имали активну претплату, не заборавите да је откажете у App Store-у или Google Play-у. То не можемо учинити уместо вас.
Хвала што сте испробали Naola.
Назад на почетну