Dzēst Naola kontu
Neatgriezeniski dzēš katru ierakstu, ko esam saistījuši ar jūsu kontu.
Pirms dzēšanas: Naola Uzlabots rēķinu izraksta Apple vai Google, nevis mēs. Jūsu Naola konta dzēšana neatceļ jūsu abonementu. iPhone tālrunī dodieties uz Iestatījumi → [jūsu vārds] → Abonementi, bet Android tālrunī dodieties uz Google Play → Maksājumi un abonementi → Abonementi un vispirms atceliet Naola Uzlabots. Pretējā gadījumā nākamajā atjaunošanas reizē no jums turpinās iekasēt maksu.
Šī darbība ir neatgriezeniska. Dzēstos kontus nevar atjaunot.
Pierakstījies kā:
Atzīmējiet apstiprinājuma lodziņu, lai aktivizētu šo pogu.
Nevarat izmantot lietotni?
Ja Naola vairs nav instalēta vai nevarat iegūt aktivizācijas kodu, rakstiet uz [email protected] no sava konta e-pasta adreses ar tematu „Delete my Naola account”. Mēs apstiprināsim ar atbildi un pēc tam 30 dienu laikā dzēsīsim jūsu kontu un katru ar to saistīto ierakstu.
Ja neesat reģistrējušies, Naola glabā tikai anonīmu ierīces kontu jūsu instalācijai: bez vārda, bez e-pasta. Dzēsiet to lietotnē: Iestatījumi → Konts → Dzēst manu kontu.
Jūsu konts ir dzēsts.
Visi dati, ko Naola glabāja par jūsu kontu, ir izdzēsti no mūsu datubāzes. Ja jums bija aktīvs abonements, neaizmirstiet to atcelt App Store vai Google Play. Mēs to jūsu vietā nevaram izdarīt.
Paldies, ka izmēģinājāt Naola.
Atpakaļ uz sākumlapu