Usuń swoje konto Naola
Trwale usuwa każdy wiersz powiązany z Twoim kontem.
Przed usunięciem: Naola Zaawansowany jest rozliczany przez Apple lub Google, a nie przez nas. Usunięcie konta Naola nie anuluje Twojej subskrypcji. Przejdź na iPhonie do Ustawienia → [Twoje imię i nazwisko] → Subskrypcje lub na Androidzie do Google Play → Płatności i subskrypcje → Subskrypcje i najpierw anuluj Naola Zaawansowany. W przeciwnym razie zostaniesz obciążony przy następnym odnowieniu.
Ta akcja jest trwała. Usuniętych kont nie można odzyskać.
Zalogowany jako:
Zaznacz pole potwierdzenia, aby włączyć ten przycisk.
Nie możesz użyć aplikacji?
Jeśli Naola nie jest już zainstalowana lub nie możesz uzyskać kodu aktywacyjnego, napisz na [email protected] z adresu e-mail powiązanego z Twoim kontem, w temacie wpisując „Delete my Naola account”. Potwierdzimy to w odpowiedzi, a następnie w ciągu 30 dni usuniemy Twoje konto i wszystkie powiązane z nim rekordy.
Jeśli nie masz zarejestrowanego konta, Naola przechowuje jedynie anonimowe konto urządzenia dla Twojej instalacji: bez imienia i nazwiska, bez adresu e-mail. Usuń je w aplikacji: Ustawienia → Konto → Usuń moje konto.
Twoje konto zostało usunięte.
Wszystkie dane Naola dotyczące Twojego konta zostały usunięte z naszej bazy. Jeśli miałeś aktywną subskrypcję, pamiętaj, aby anulować ją w App Store lub Google Play. My nie możemy tego zrobić za Ciebie.
Dziękujemy za wypróbowanie Naola.
Powrót do strony głównej