Je Naola-account verwijderen

Verwijdert permanent elke rij die we aan je account hebben gekoppeld.

Voordat je verwijdert: Naola Geavanceerd wordt gefactureerd door Apple of Google, niet door ons. Het verwijderen van je Naola-account zegt je abonnement niet op. Ga op iPhone naar Instellingen → [je naam] → Abonnementen of op Android naar Google Play → Betalingen en abonnementen → Abonnementen en zeg eerst Naola Geavanceerd op. Anders blijf je bij je volgende verlenging betalen.

Deze actie is permanent. Verwijderde accounts kunnen niet worden hersteld.

Kun je de app niet gebruiken?

Heb je Naola verwijderd of kun je geen activeringscode krijgen, mail dan vanaf het e-mailadres van je account naar [email protected], met als onderwerp "Delete my Naola account". We bevestigen per antwoordmail en wissen daarna binnen 30 dagen je account en elk record dat eraan is gekoppeld.

Heb je je nooit geregistreerd, dan bewaart Naola alleen een anoniem apparaataccount voor je installatie: geen naam, geen e-mailadres. Verwijder het in de app via Instellingen → Account → Mijn account verwijderen.