Διαγραφή του λογαριασμού σας Naola

Διαγράφει οριστικά κάθε εγγραφή που έχουμε συνδέσει με τον λογαριασμό σας.

Πριν τη διαγραφή: Το Naola Προηγμένο χρεώνεται από την Apple ή την Google, όχι από εμάς. Η διαγραφή του λογαριασμού σας Naola δεν ακυρώνει τη συνδρομή σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις → [το όνομά σας] → Συνδρομές στο iPhone ή στο Google Play → Πληρωμές και συνδρομές → Συνδρομές στο Android και ακυρώστε πρώτα το Naola Προηγμένο. Διαφορετικά θα συνεχίσετε να χρεώνεστε στην επόμενη ανανέωση.

Αυτή η ενέργεια είναι μόνιμη. Οι διαγραμμένοι λογαριασμοί δεν μπορούν να ανακτηθούν.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή;

Αν έχετε απεγκαταστήσει το Naola ή δεν μπορείτε να λάβετε κωδικό ενεργοποίησης, στείλτε email στο [email protected] από τη διεύθυνση email του λογαριασμού σας, με θέμα «Delete my Naola account». Επιβεβαιώνουμε με απάντηση και στη συνέχεια διαγράφουμε τον λογαριασμό σας και κάθε εγγραφή που συνδέεται με αυτόν εντός 30 ημερών.

Αν δεν έχετε εγγραφεί ποτέ, το Naola διατηρεί για την εγκατάστασή σας μόνο έναν ανώνυμο λογαριασμό συσκευής, χωρίς όνομα, χωρίς email. Διαγράψτε τον στην εφαρμογή από Ρυθμίσεις → Λογαριασμός → Διαγραφή λογαριασμού.