Elimina el teu compte de Naola

Esborra permanentment cada fila que hem vinculat al teu compte.

Abans d'eliminar: Naola Avançat el factura Apple o Google, no nosaltres. Eliminar el teu compte de Naola no cancel·la la teva subscripció. Ves a Configuració → [el teu nom] → Subscripcions a l'iPhone o a Google Play → Pagaments i subscripcions → Subscripcions a Android i cancel·la primer Naola Avançat. Altrament, se't continuarà cobrant a la propera renovació.

Aquesta acció és permanent. Els comptes eliminats no es poden recuperar.

No pots fer servir l'app?

Si has desinstal·lat Naola o no pots obtenir un codi d'activació, escriu a [email protected] des de l'adreça de correu electrònic del teu compte, amb l'assumpte «Delete my Naola account». T'ho confirmarem responent al teu correu i, després, esborrarem el teu compte i tots els registres que hi estiguin vinculats en un termini de 30 dies.

Si no t'has registrat mai, Naola només conserva un compte de dispositiu anònim per a la teva instal·lació, sense nom ni correu electrònic. Elimina'l a l'app, a Configuració → Compte → Elimina el meu compte.