Изтрийте акаунта си в Naola
Изтрива окончателно всеки ред, който сме свързали с вашия акаунт.
Преди да изтриете: Naola Разширен се таксува от Apple или Google, а не от нас. Изтриването на вашия акаунт в Naola не отменя абонамента ви. Отидете в Настройки → [вашето име] → Абонаменти на iPhone или в Google Play → Плащания и абонаменти → Абонаменти на Android и първо отменете Naola Разширен. В противен случай ще продължите да бъдете таксувани при следващото подновяване.
Това действие е необратимо. Изтритите акаунти не могат да бъдат възстановени.
Влезли сте като:
Отметнете полето за потвърждение, за да активирате този бутон.
Не можете да използвате приложението?
Ако сте деинсталирали Naola или не можете да получите код за активиране, пишете на [email protected] от имейл адреса на акаунта си с тема „Delete my Naola account“. Потвърждаваме с отговор, след което изтриваме акаунта ви и всеки свързан с него запис в рамките на 30 дни.
Ако никога не сте се регистрирали, Naola съхранява за вашата инсталация само анонимен акаунт на устройството, без име и без имейл. Изтрийте го в приложението от Настройки → Акаунт → Изтрий акаунта ми.
Акаунтът ви е изтрит.
Всички данни, които Naola съхраняваше за вашия акаунт, са изтрити от нашата база данни. Ако сте имали активен абонамент, не забравяйте да го отмените в App Store или Google Play, защото ние не можем да направим това вместо вас.
Благодарим, че опитахте Naola.
Обратно към началото