သင့် Naola အကောင့်ကို ဖျက်ပါ

သင့်အကောင့်နှင့် ကျွန်ုပ်တို့ ချိတ်ဆက်ထားသော အတန်းတိုင်းကို အပြီးတိုင် ဖျက်ပစ်သည်။

မဖျက်မီ: Naola အဆင့်မြင့် ကို Apple သို့မဟုတ် Google က ငွေတောင်းခံပြီး ကျွန်ုပ်တို့မဟုတ်ပါ။ သင့် Naola အကောင့်ကိုဖျက်ခြင်းသည် သင့်စာရင်းသွင်းမှုကို ပယ်ဖျက်ခြင်း မဟုတ်ပါ။ iPhone တွင် ဆက်တင်များ → [သင့်အမည်] → စာရင်းသွင်းမှုများ သို့မဟုတ် Android တွင် Google Play → ငွေပေးချေမှုများနှင့် စာရင်းသွင်းမှုများ → စာရင်းသွင်းမှုများ သို့သွားပြီး Naola အဆင့်မြင့် ကို ဦးစွာပယ်ဖျက်ပါ။ သို့မဟုတ်ပါက သင့်နောက်ထပ်သက်တမ်းတိုးချိန်တွင် သင့်ထံမှ ဆက်လက်ငွေတောင်းခံပါမည်။

ဤလုပ်ဆောင်ချက်သည် အမြဲတမ်းဖြစ်သည်။ ဖျက်ထားသောအကောင့်များကို ပြန်လည်ရယူ၍မရပါ။

အက်ပ်ကို အသုံးမပြုနိုင်ပါသလား?

Naola ကို ဖြုတ်ပြီးဖြစ်ပါက သို့မဟုတ် အသက်သွင်းကုဒ် မရနိုင်ပါက သင့်အကောင့်ရှိ အီးမေးလ်လိပ်စာမှ "Delete my Naola account" ခေါင်းစဉ်ဖြင့် [email protected] သို့ အီးမေးလ်ပို့ပါ။ ကျွန်ုပ်တို့ ပြန်စာဖြင့် အတည်ပြုပြီးနောက် ၃၀ ရက်အတွင်း သင့်အကောင့်နှင့် ၎င်းနှင့် ချိတ်ဆက်ထားသော မှတ်တမ်းတိုင်းကို ဖျက်ပစ်ပါမည်။

သင် အကောင့်မဖွင့်ခဲ့ဖူးပါက Naola သည် သင့်ထည့်သွင်းမှုအတွက် အမည်မဖော်သော စက်ပစ္စည်းအကောင့်တစ်ခုကိုသာ သိမ်းထားပါသည်: အမည်မရှိ၊ အီးမေးလ်မရှိ။ ၎င်းကို အက်ပ်ရှိ ဆက်တင်များ → အကောင့် → ကျွန်ုပ်၏အကောင့်ကို ဖျက်ပါ တွင် ဖျက်ပါ။