מחיקת חשבון Naola שלכם
מוחק לצמיתות כל שורה שקישרנו לחשבון שלכם.
לפני המחיקה: החיוב עבור Naola מתקדם מתבצע על ידי Apple או Google, לא על ידנו. מחיקת חשבון Naola שלכם אינה מבטלת את המינוי שלכם. עברו אל הגדרות → [השם שלכם] → מינויים ב-iPhone או אל Google Play → תשלומים ומינויים → מינויים ב-Android ובטלו תחילה את Naola מתקדם. אחרת תמשיכו להיות מחויבים בחידוש הבא.
פעולה זו היא קבועה. לא ניתן לשחזר חשבונות שנמחקו.
מחוברים בתור:
סמנו את תיבת האישור כדי להפעיל את הכפתור הזה.
לא מצליחים להשתמש באפליקציה?
אם הסרתם את Naola, או שאינכם יכולים לקבל קוד הפעלה, שלחו דוא"ל אל [email protected] מכתובת הדוא"ל של החשבון שלכם, עם הנושא «Delete my Naola account». נאשר בתשובה, ולאחר מכן נמחק את החשבון שלכם ואת כל רשומה המקושרת אליו תוך 30 יום.
אם מעולם לא נרשמתם, Naola מחזיקה עבור ההתקנה שלכם רק חשבון מכשיר אנונימי, ללא שם וללא דוא"ל. מחקו אותו באפליקציה תחת הגדרות → חשבון → מחיקת החשבון שלי.
החשבון שלכם נמחק.
כל הנתונים ש-Naola שמרה על חשבונכם נמחקו ממסד הנתונים שלנו. אם היה לכם מינוי פעיל, זכרו לבטל אותו ב-App Store או ב-Google Play, כי איננו יכולים לעשות זאת עבורכם.
תודה שניסיתם את Naola.
חזרה לדף הבית