Slett Naola-kontoen din
Sletter permanent hver rad vi har knyttet til kontoen din.
Før du sletter: Naola Avansert faktureres av Apple eller Google, ikke av oss. Å slette Naola-kontoen din kansellerer ikke abonnementet ditt. Gå til Innstillinger → [navnet ditt] → Abonnementer på iPhone eller Google Play → Betalinger og abonnementer → Abonnementer på Android og kanseller Naola Avansert først. Ellers vil du fortsatt bli belastet ved neste fornyelse.
Denne handlingen er permanent. Slettede kontoer kan ikke gjenopprettes.
Logget inn som:
Kryss av i bekreftelsesboksen for å aktivere denne knappen.
Kan du ikke bruke appen?
Hvis du har avinstallert Naola eller ikke kan få en aktiveringskode, send e-post til [email protected] fra e-postadressen på kontoen din, med emnet «Delete my Naola account». Vi bekrefter ved å svare, og sletter deretter kontoen din og alle poster knyttet til den innen 30 dager.
Hvis du aldri har registrert deg, har Naola bare en anonym enhetskonto for installasjonen din: ikke noe navn, ingen e-post. Slett den i appen under Innstillinger → Konto → Slett kontoen min.
Kontoen din har blitt slettet.
Alle data Naola hadde om kontoen din er slettet fra databasen vår. Hvis du hadde et aktivt abonnement, husk å si det opp i App Store eller Google Play. Det kan vi ikke gjøre for deg.
Takk for at du prøvde Naola.
Tilbake til forsiden