Poista Naola-tilisi
Poistaa pysyvästi jokaisen tiliisi liitetyn rivin.
Ennen kuin poistat: Naola Edistynyt -laskutuksen hoitaa Apple tai Google, ei me. Naola-tilisi poistaminen ei peruuta tilaustasi. Siirry iPhonella kohtaan Asetukset → [nimesi] → Tilaukset tai Androidilla kohtaan Google Play → Maksut ja tilaukset → Tilaukset ja peruuta Naola Edistynyt ensin. Muuten sinua veloitetaan seuraavasta uusinnasta.
Tämä toimenpide on pysyvä. Poistettuja tilejä ei voida palauttaa.
Kirjautuneena:
Aktivoi tämä painike rastittamalla vahvistusruutu.
Etkö voi käyttää sovellusta?
Jos olet poistanut Naolan asennuksen tai et saa aktivointikoodia, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tiliisi liitetystä sähköpostiosoitteesta aiheella ”Delete my Naola account”. Vahvistamme pyynnön vastausviestillä ja poistamme sen jälkeen tilisi ja kaikki siihen liitetyt tiedot 30 päivän kuluessa.
Jos et ole koskaan rekisteröitynyt, Naolalla on asennuksestasi vain anonyymi laitetili ilman nimeä tai sähköpostia. Poista se sovelluksessa kohdasta Asetukset → Tili → Poista tilini.
Tilisi on poistettu.
Kaikki Naola-tilisi tiedot on poistettu tietokannastamme. Jos sinulla oli aktiivinen tilaus, muista peruuttaa se App Storesta tai Google Playsta, koska emme voi tehdä sitä puolestasi.
Kiitos, että kokeilit Naola-sovellusta.
Takaisin etusivulle